mire si mireasa dansand primul lor dans la nunta

Unul dintre cele mai importante elemente de la nunta ta, va fi cu siguranță primul tău dans în calitate de soț sau soție. Tocmai de aceea, în multe cazuri acesta necesită o îndelungată planificare, începând cu alegerea melodiei, continuând cu învățarea unei coregrafii sau încadrarea momentului într-un anumită perioadă de timp și asa mai departe. Asadar, primul dans coregrafie sau improvizatie?

Nimic nu ar trebui să fie lăsat la întâmplare, deoarece, pentru cele aproximativ 3 sau 4 minute cât ține melodia aleasă, toți ochii vor fi ațintiți asupra voastră. Și când spun toți, mă refer inclusiv la ospătarii care în treacăt fiind, se opresc de multe ori și admiră grația mișcărilor celor doi îndrăgostiți.

Procesul de alegere a unei melodii potrivite este pe atât de lung și complicat pe cât de simplu și rapid pare. Melodia aleasă trebuie să transmită ceva, iar mirii trebuie să rezoneze cu mesajul și linia melodică în ansamblu, pentru a crea acea contopire perfectă, care smulge zâmbetele admiratorilor și lacrimile părinților.

O dată aleasă melodia potrivită următorul pas este … în ritmul muzicii. Acum v-a trebui să vă gândiți foarte bine dacă vreți să executați o coregrafie complexă pentru primul dans, sau dacă vă lăsați purtați de val și să improvizați niște pași de dans în momentul respectiv. Dacă melodia este una lentă, cu un pian pe fundal, aveți șansă de reușită, deoarece ritmul muzicii este destul de încet, iar mișcările trebuie să fie foarte lente. O melodie bine aleasă combinată cu un dans ușor, parcă plutit, puțină gheață carbonică iluminată de jos în culori vii va trezi cu siguranță ropote de aplauze, iar momentul va fi unul…magic!

Dacă însă sunteți mai perfecționistu și vă doriți ca dansul mirilor să uimească audiența prin eleganță și rafinament, atunci va trebui să mai alocați câteva ore din timpul dinaintea nunții pentru o coregrafie elegantă. Nu trebuie să optați pentru ceva complicat, dacă simțiți că nu vă este comod să faceți anumite mișcări, sau dacă dvs. credeți ca nu vă avantajează. Cel mai important lucru în acest caz este să încercați să fiți cât mai relaxați și degajați în momentul dansului, acest lucru asigurându-vă succesul deplin în acel moment. Nu trebuie să fiți impacientați sau emoționați peste măsură, pentru că în acest caz, toate prizele și momentele de nesincron se vor evidenția prea mult. În aceeași ordine de idei, vă mărturisim din experiență că ar trebui evitate și prizele sau momentele de dans, când mirele își ridică mireasa deasupra lui deoarece, în majoritatea cazurilor momentul rezultat nu a fost la fel de plăcut. Trebuie avut în vedere faptul că spre deosebire de repetiții, acum mireasa are câteva kg bune în plus datorită rochiei de mireasă, sau datorită accesoriilor din păr, etc. Nici mirele nu va fi în aceeași situație ca la repetiții, deoarece acum emoțiile își vor spune cuvântul.

Recomandarea CCSound pentru acest capitol este una interpretabilă în funcție de personalitatea dvs. Cu siguranță că o coregrafie frumoasă și pusă în scenă la fel de frumos va fi senzația serii și se va vorbi mult despre ea, însă dacă vă simțiți inconfortabil în această postură, sau făcând anumite mișcări/gesturi, vă recomandam cu drag să nu uitați de varianta unei melodii lente, cu un dans improvizat.

 Cel mai important este să vă simțiți în largul dvs. pentru că în fond și la urma urmei este un moment unic pentru dvs.

Ne gasiti si pe Facebook si Instagram!

mire si mireasa dansand primul lor dans la nunta

Categories:

Comments are closed