Vrei să afli mai multe despre noi? Ei bine, aștia suntem!

Ce la început părea a fi doar o pasiune comună pentru muzică a doi tineri, e acum CCSound.


Suntem flexibili, energici și motivati și ne adaptăm cu ușurință cerințelor publicului

Am marcat împreună multe majorate memorabile, am sărbatorit zile de naștere. Ne-am distrat de minune alături de miri și invitații acestora în cea mai importantă zi din viața lor, petrecere care a continuat și la botezul copilașilor acestora.

Cel mai bine ne recomanda persoanele cu care am colaborat de-a lungul timpului.

Cea mai mare satisfacție pentru noi este să vedem ringul plin, iar petrecăreții cântând piesele alături de noi! Știm să îmbinăm genurile muzicale astfel încât atmosfera creată să încânte publicul.

Pentru acele momente când muzica chiar contează!

Din dorința de a oferi servicii cât mai complexe, îți punem la dispoziție posibilitatea de a alege servicii de sonorizare, DJ/MC, schele de lumini sau alte efecte in functie de ce se potrivește cel mai bine evenimentului tău.

Experiența și cunoștințele acumulate de-a lungul timpului ne ajută să venim în întâmpinarea ta cu sfaturi, consiliere, pentru ca evenimentul să fie așa cum ți-l dorești.

DJ/MC

DJ-ul nostru este deja la curent cu toate dorințele voastre, gusturile invitaților asigurându-se că nimeni nu stă la masa. 

schela de lumini

Sistemul nostru de lumini este ușor configurabil pentru evenimente mai mici sau mai mari. Schela de până la 6 metri echipată, este controlată de un luminist.

Sonorizare

Muzica bună trebuie să se reflecte pe ringul de dans, însă totul se face într-o armonie astfel încât sunetul să fie placut și clar.

Consultanta

Poate iți doresti și alte servicii, precum gheață carbonică, photobooth și nu le-ai întâlnit pe site până acum. Te putem ajuta să alegem împreună serviciile dorite alături de partenerii noștri.

Așteptăm să te cunoaștem!

Cam atât despre noi momentan! Ne găsești pe Facebook și Instagram!