barman prepara cocktail

Evenimentele din viața noastră sunt sărbătorite aproape tot timpul lângă un pahar. Fie că alegi o tărie, un whisky fin sau un vin bun, important este ca paharul tău sa fie plin. În ultima perioadă,  tot mai multă lume optează pentru a avea un bar mobil sau cocktail bar la evenimentul lor, lucru confirmat și de multitudinea de opțiuni disponibile pe piață la ora actuală.

28053752_1899054306834742_945735890_nCel mai mare avantaj al acestui serviciu îl constituie însuși cocktailurile ce sunt preparate de barmani profesioniști. Multitudinea de arome și combinații oferă o mai mare varietate de gusturi și băuturi pentru invitații dvs., iar acest lucru va fi cu siguranță apreciat. Asta cu atât mai mult cu cât puteți opta și pentru cocktailuri non-alcoolice în special pentru acei invitați care sunt șoferi sau nu consumă alcool. Pe lângă asta, o echipă profesionistă va face mai mult decât să toarne băutură în pahare, întreaga lor prestație fiind un adevărat show, iar intervențiile lor cu tăvile pline de shot-uri cu siguranță vor întreține atmosfera.

Pentru a avea o experiență plăcută cu un cocktail bar te sfătuim să alegi cu grijă  echipa, dar mai ales pachetul și tariful plătit. Nu tot timpul un preț mic este alegerea optimă. Nu spunem afirma nici că un preț mare garantează calitate, însă șansele să fie ca la carte sunt mult mai mari. Cel mai simplu este să contractați doar manopera pentru un cocktail bar, iar dvs. să fiți cei care ocupă de achiziționarea băuturii. Aproape fiecare bar mobil vă oferă această variantă alături de consultanță în ceea ce privește cantitățile. Nu vă faceți griji pentru băutura rămasă, deoarece dacă sticlele și timbrele sunt intacte, majoritatea magazinelor de băuturi acceptă retur.

Așadar, sfatul CCSound pentru evenimentele dvs. este și de această dată simplu și concret. Alegeți o echipă profesionistă de barmani pentru o atmosferă mult mai frumoasă și pentru o varietate de băuturi pentru invitații dvs.  Nu uitați însă nici de sfaturile de mai sus, astfel ca toată lumea să fie mulțumită.

barman prepara cocktail

Categories:

Comments are closed