Majoratul, momentul de trecere de la adolescență la maturitate trebuie să fie unic pentru fiecare dintre noi. Cu toții visăm la acel moment încă din copilărie.
Pentru aceia care sunt majori cu acte în regulă, rămân amintirile de la petrecerea de majorat, pozele expresive și momentele unice. Pentru ceilalți însă, îi asigurăm că urmează să aibă parte de experiența vieții lor. Iata mai jos cateva sfaturi pentru majorat.

Așadar, dacă urmează să împlinești 18 ani și te-ai și decis că vrei să organizezi o petrecere de majorat la care să îți inviți prietenii și cunoștințele, iată câteva lucruri care nu trebuie să îți lipsească și de care ar fi bine să ții cont.

Cel mai important ingredient pentru orice petrecere este și rămâne muzica. Așadar, asigură-te că ai contactat un DJ responsabil, care știe ce și cum face, dar care deține și aparatură pe măsură. Pe lângă aparatura audio, asigură-te că îți oferă  să ofere și aparatură de lumini și/sau efecte speciale, pentru a umple de culoare (la propriu) sala de evenimente. DJ-ul va fi persoana responsabilă de atmosfera și reușita petrecerii tale, deci gândește-te cui vrei să acorzi această șansă.

Oricât de bună ar fi muzica, nu merge lângă un pahar gol. Băutura este și ea cap de afiș în cadrul petrecerii tale. Încearcă să ghicești gusturile și preferințele invitaților și suprinde-i cu băuturile lor preferate, atât alcoolice cât și băuturi non-alcoolice sau răcoritoare.

Dar ca să avem după ce bea, trebuie să și mâncăm ceva, iar acest lucru constituie un alt aspect de luat în calcul. Nu e bine ca invitații tăi să rămână cu burta goală, așadar mâncarea trebuie să fie prezentă în meniu. Fie că optați pentru meniu individual sau pentru bufet suedez, ambele variante sunt agreate de către invitați.

Momentele unice trebuie surprinse pentru a fi păstrate ca amintire peste ani, iar de acest lucru trebuie să se ocupe un fotograf profesionist.  Alege cu atenție persoana care să îți surprindă cadrele importante de la petrecerea ta, astfel încât să obții fotografii artistice și reprezentative. Pe lângă fotografii, optează și pentru o filmare video. Nu trebuie să fie toată seara, poate doar momentele cheie ale petrecerii.

Pe lângă punctele prezentate mai sus, care sunt de nelipsit de la petrecerea ta, vrem să-ți mai oferim câteva sfaturi care s-ar putea să facă diferența pentru majoratul tău.

Nu scoate toată băutura pe masă din primul minut. S-ar putea să ajungi la final cu jumătăți de sticle, sau cu sticle desigilate și lăsate pe mese fără dop. Încearcă, în schimb, să cauți un furnizor care să îți primească sticlele sigilate înapoi, iar în acest fel vei fi sigur că nu rămâi fără băutură dar nici cu multe sticle neatinse. Îți vei putea recupera o parte din bani predând sticlele neatinse.

În cazul în care pe lista ta de invitați se regăsesc și persoane puțin trecute de prima tinerețe, rudenii sau alte persoane apropiate, asigură-te că nu îi vei așeza la masă în zona colegilor / prietenilor, sau în fața boxelor / luminilor. S-ar putea să fie deranjați de muzica prea tare, sau să se simtă stingheriți datorită faptului că nu cunosc persoanele din jur. Vorbește cu DJ-ul și conveniți să nu fie difuzate piese cu un limbaj mai vulgar în prima parte a petrecerii, deoarece riști ca invitații tăi să se simtă puțin deranjați.

Comunică cu persoanele responsabile din partea localului în care are loc majoratul în privința orei maxime admise. Cu alte cuvinte, până la cât poți să te petreci în voie fără să fii rugat să oprești tot și să aduni.

În cazul în care o să ai artificii de interior, sau DJ-ul îți oferă fum de scenă, mare atenție la aerisirile localului. În cazul în care acestea nu există, sau sunt ineficiente,  încearcă pe cât posibil să nu faci mult fum în interior. Acesta va rămâne în încăpere și probabil va fi deranjant pentru invitați.

 

CCSound pe Facebook!

baloane de 18 ani pentru majorat

Categories:

Comments are closed