mire si mireasa pe marginea unui deal privind apusul spre mare

Pentru a lămuri totul de la bun început, acest concept numit Trash the Dress nu înseamnă chiar a-ți arunca rochia de mireasă la gunoi. Sau cel putin nu imediat dupa nuntă, până în momentul aruncării ei, mai trebuie trecută prin câteva etape. Să începem!
Trash the dress este un concept relativ nou la noi în țară, deși unii ar spune că este deja vechi, a trecut granițele țării noastre destul de recent. Esența acestui eveniment este realizarea unor fotografii cu cei doi miri, care să le rămână amintire peste ani și ani.

Știm cu toții că în ziua nunții totul este calculat  la minut, timpul este foarte prețios pentru tinerii însurăței dar și pentru nuntași, iar ședințele foto sunt de obicei destul de lungi având în vedere că se fac poze atât cu familia și apropiații, cât și doar cu mirii, pentru a-și realiza un album al nunții.  Multe cupluri au început să stabilească cu fotograful o întâlnire cu o zi înainte, sau după eveniment pentru realizarea pozelor în doi, tocmai datorită timpului de așteptare prea mare în ziua nunții. Ei bine, de aici a apărut și conceptul numit Trash the Dress, despre care noi spunem ca ar fi un concept relativ nou.

Acesta se realizează după ce are loc evenimentul, când rochia nu mai trebuie să fie impecabilă și când fotografii pot să-și dea frâu liber imaginației în cadrul ședinței foto. De cele mai multe ori, ședințele foto sunt făcute în locații superbe, pe câmp, pe marginea unei ape, sau pe malul mării, atât în țară cât și peste hotare, fotografii zilelor noastre fiind foarte creativi în această arie. Este de imaginat că după o plimbare cu rochia prin nisip sau apă, aceasta nu va arăta tocmai bună de pășit în fața altarului, de aceea aceste ședințe Trash the Dress au loc după nuntă.

Trash the Dress nu se rezumă doar la poze cu cei doi miri, cât și la filmări video, de foarte multe ori acestea surprind pe lângă cadrele cu cei doi în locații atent alese, cât și momente de amuzament din cadrul ședințelor foto. Toate una peste alta, creează o amintire vie demnă să rămână mărturie pe veci.

După o ședință Trash the Dress, în cele mai multe din cazuri, rochia de mireasă arată ca și călcată în picioare, cu rupturi, zgârieturi, pete de tot felul, cu alte cuvinte ajunge să nu mai valoreze nimic, fapt ce vine ca o traducere liberă pentru cuvântul ”Trash” din expresia menționată.

Recomandarea CCSound în privința ședințelor Trash the Dress este fermă. DA, optați pentru aceste ședințe foto, alegeți să faceți o sesiune de acest tip cu fotografii dvs. Asigurați-vă că alegeți locații unde să va regăsiți .

Vă asigurăm că privind în urmă peste ani, veți zâmbi și vă veți aduce aminte cu drag de acele momente.


Ne gasiti pe Facebook si Instagram!

mire si mireasa pe marginea unui deal privind apusul spre mare

Categories:

Comments are closed