Cele mai reușite petreceri sau spectacole sunt de cele mai multe ori cele învăluite în sunet și culoare, sau efecte de lumini. Cu ajutorul acestor două ingrediente petrecerea ta se poate transforma într-una de basm, iar sala de evenimente unde te afli în tărâmul magic.

Atunci când plănuiești să organizezi un asemenea eveniment, căutarea unei variante optime devine obositoare. Trebuie să te ocupi de sală, de meniu, de sonorizare și de lumini, asta doar dacă DJ-ul ales nu deține deja un sistem complet de lumini.  Cu ajutorul unor lumini arhitecturale, sala de evenimente se poate colora în ce nuanță dorești și poate crea atmosfera dorită,  iar dacă adăugăm și niște moving head-uri sau lumini inteligente, putem cu adevărat să dăm culoare petrecerii.

Nu toți suntem dansatori profesioniști, iar atunci când ringul de dans este animat doar de lumina albă și puternică a sălii, ne vom simți puțin stingheriți să ne ridicăm la dans. Însă atunci când lumina este perfect adaptată, iar ringul de dans este animat în diverse culori, atmosfera devine mult mai degajată, iar invitații se vor simți în largul lor.

Așadar, care sunt avantajele contractării unei echipe de sonorizare sau a unui DJ care deține un sistem complet de efecte de lumini? În primul rând, nu vei mai fi nevoit să cauți o altă echipă pentru a-ți oferi un sistem de lumini, iar financiar vei fi în avantaj!  Pe lângă acest aspect, setul și schela de lumini pe care DJ-ul o are de cele mai multe ori este sincronizată și conține scene adaptate pe muzică, dar care pot fi și configurate în funcție de sala în care are loc evenimentul.

În cazul opus, în care DJ-ul contractat nu are și un echipament de lumini, atunci vei fi nevoit să cauți o echipă separată care să se ocupe de acest aspect, dar tariful va fi unul puțin mai mare decât în prima variantă. Te poți gândi că e o decizie înțeleaptă din cauză că această echipă este mai profesionistă fiind orientați doar către acest aspect, însă nu tot timpul este așa. În mare parte programele și scenele pentru lumini sunt prestabilite, iar la eveniment tot ce mai lipsește e să le adapteze la sală și să dea play.

Recomandarea CCSound privind  acest aspect rămâne fermă, și anume alege o echipă care îți oferă atât sonorizare cât și un sistem profesional de lumini.

Ne gasiti si pe Facebook si Instagram!

ring de dans iluminat de schela de lumini

Categories:

Comments are closed